موبایل: ۰۹۱۲۵۳۶۳۸۶۴

آدرس : تهران – تهرانپارس – خیابان جشنواره – خیابان فتاحی

کانون کارشناسان رسمی دادگستری

طراحی گود برداری به روش ساخت از بالا به پایین

طراحی گود برداری به روش ساخت از بالا به پایین
[زمان تقریبی مطالعه : ۲ دقیقه]

طراحی گود برداری به روش ساخت از بالا به پایین

طراحی گود برداری به روش ساخت از بالا به پایین به عنوان انقلابی در ساخت سازه های بزرگ زیرزمینی برای اولین بار در دهه ۷۰ میلادی ، در ساخت ایستگاههای مترو شهرهای پاریس و میلان مورد استفاده قرار گرفته و به منظور کاهش زمان و هزینه های اجرایی و کاهش اختلال در ترافیک شهری به کار گرفته شد. در سالهای اخیر و در پروژههای بزرگ استفاده از این روش نوین ساخت با نام بالا به پایین به دلیل مزایای عمده خود کلا جایگزین روش‌های سنتی در کشورهای صنعتی شده است؛ به گونه ای که امروزه این روش مختص به ساخت و سازهای زیرزمینی و برج‌های بلند با زیرزمین‌های عمیق شده است.

اجرای گودبرداری پس از طراحی گود برداری به روش ساخت از بالا به پایین یا همان تاپ دان فرآیند گودبرداری همزمان با فرآیند احداث سازه انجام می‌گیرد.

مراحل اجرایس پس از طراحی گود برداری به روش ساخت از بالا به پایین برای هر پروژه متناسب با نوع و شرایط خاص آن ممکن است اندکی متفاوت باشد.

استفاده از طراحی گود برداری به روش ساخت از بالا به پایین در گودبرداری ضریب ایمنی بسیار بالایی دارد، زیرا روش خود مهار می باشد. گودبرداری به روش ساخت از بالا به پایین ، همزمان با پیشروی طبقات زیرزمین، امکان اجرای روسازه بالاتر از سطح زمین را نیز فراهم می نماید. از دیگر مزایای این روش کاهش چشمگیر احتمال وارد شدن خسارت به سازه های هم جوار حساس به تغییر شکل و حرکت خاک ، می باشد. علاوه بر موارد ذکر شده، افزایش سرعت اجرای پروژه به دلیل امکان اجرای هم زمان روسازه و زیرسازه، مزیت دیگر این روش محسوب می گردد.

طراحی سازه

با حذف سازه حائل موقت در این روش، در هزینه های اجرایی صرفه جویی می گردد. طراحی گود برداری به روش ساخت از بالا به پایین ، امکان اجرای همزمان فعالیت های ساخت سازه ، تاسیسات مکانیکی و برقی را به طور همزمان فراهم می نماید. از دیگر مزایای این روش می توان به عدم نیاز به رضایت همسایگان و در پی آن کاهش مشکلات حقوقی اشاره نمود.

طراحی گود برداری به روش ساخت از بالا به پایین در کنار مزایای بیشمار دارای معایبی نیز می باشد. یکی از این معایب نیاز به تامین روشنایی و هوادهی در عملیات اجرایی زیر سقف ها است. همچنین نیاز به مطالعات طراحی ویژه ای دارد. از دیگر معایب این روش، پرهزینه بودن عملیات حفاری و خاکبرداری از زیر سقف ها نسبت به سایر روش های متداول گودبرداری می باشد.

طراحی گودبرداری | طراحی گودبرداری به روش تاپ دان | گودبرداری

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.پر کردن فیلدهای نشانه‌گذاری شده‌ با * ضروری می‌باشد.

برچسب‌ها
Dispute resolution between the employer and the contractor by an official judicial expert آزمون کانون کارشناسان آزمون کانون کارشناسان 1400 آزمون کانون کارشناسان بهمن 1400 ارزیابی املاک ارزیابی املاک، کارخانجات، زمین، فروشگاه، برج، ویلا ارزیابی اموال منقول ارزیابی اموال منقول و لوازم خانگی و اداری توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی سرقفلی ارزیابی لوازم خانگی و اداری ارزیابی لوازم خانگی و اداری و اموال منقول توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ملک ارزیابی ملک تجاری ارزیابی ملک تهران ارزیابی ملک توسط کارشناس ارزیابی ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری در تهران ارزیابی ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری در منطقه یک تهران ارزیابی کارخانجات امیرامیدی امیر امیدی بتن تامین دلیل توسط کارشناس رسمی دادگستری تمکن مالی تمکن مالی مهاجرت تمکن مالی مهاجرت به کانادا درخواست کارشناسی ملک راضیه ارمغانی سرقفلی صنعتی فرم درخواست ارزیابی ملک قرارداد قرارداد پیمانکاری مشاوره حقوقی مهندسی عمران نمونه گزارش ارزیابی کارشناس رسمی دادگستری پیمانکار پیمانکاری کارشناس رسمی دادگستری کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ملک کارشناسی ملک کارگاه کمیسیون ماده 5 گزارش ارزیابی اموال منقول گزارش ارزیابی لوازم خانگی و اداری
Call Now Buttonبا ما تماس بگیرید