کارشناسی جهت افزایش سرمایه:
افزایش سرمایه از مباحث بسیار مورد توجه در شرکت ها است که میتواند در مواردی بطور مستقیم با کارشناس رسمی دادگستری ارتباط داشته باشد.
افزایش سرمایه راه های زیادی دارد که روش های اصلی آن موارد زیر است
- نقدی
- غیر نقدی
- افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی های شرکت
در روش افزایش سرمایه بطور نقدی یعنی اینکه شخصی که میخواهد سهام دار شود به ازای پول معینی سهام مشخصی بگیرد که روش بسیار معینی و متدوالی در افزایش سرمایه است منتها در این روش نمیتوان با چک یا سفته یا حواله و ... به خرید سهام پرداخت و بایستی از طریق حساب بانکی به واریز پول در حساب شرکت اقدام کند.
در افزایش سرمایه غیرنقدی اینگونه است که شخصی که میخواهد سهامدار شود پول ندارد مثلا فردی که سرمایه گذار است به شرکتی که رب گوجه فرنگی درست میکند ماشین آلات میدهد یا مقادیری لوازم الکترونیکی برای کارهای اداری شرکت یا حتی زمین و ساختمان را بعنوان سرمایه نشان میدهد؛ در اینجا شرکتها برای اینکه سهام فرد مقابل مشخص شود بایستی به کارشناس رسمی دادگستری مراجعه کنند تا با ارزیابی سرمایه سهام به فرد سرمایه گذار داده شود.
گاهی افزایش سود لزوما بدلیل افزایش سرمایه نیست این یعنی اینکه برای مثال شرکتی که در سال ۹۵ در حدود ۱۰ میلیارد تومان ارزیابی شده بود حالا با توجه به تورم و ارزش افزوده ای که در ۶ سال گذشته داشتیم ابتدا با همکاری با کارشناسان رسمی دادگستری و سپس ارزیابی شرکت توسط کارشناس ۲۰ میلیارد تومان ارزیابی میشود این تجدید ارزیابی میتواند دلایلی اعم از افزایش سرمایه یا فرار از ورشکستگی باشد.
از آنجایی که این کار نیاز به بررسی دقیق و تخصصی دارد کارشناسان رسمی دادگستری برای بررسی هر چه دقیقتر و بهتر در کنار شما هستند
کارشناسی جهت افزایش سرمایه ناشی از آورده غیر نفدی مثل ملک ، آهن آلات اموال منقول و غیر منقول