موبایل: ۰۹۱۲۵۳۶۳۸۶۴

آدرس : تهران – تهرانپارس – خیابان جشنواره – خیابان فتاحی

کانون کارشناسان رسمی دادگستری

بررسی مهم ترین تجهیزات صنعتی آشپزخانه

بررسی مهم ترین تجهیزات صنعتی آشپزخانه
[زمان تقریبی مطالعه : ۵ دقیقه]

تجهیزات آشپزخانه صنعتی در دید مستقیم مشتری قرار ندارد و تنها کارکنان رستوران آن را می بینند. این موضوع نباید دستاویزی برای فرار از خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی مناسب باشد. جهت راه اندازی و فعالیت در رستوران باید ابزار و وسایل مناسب را تهیه کرد تا ایمنی، کارایی و بهداشت محیط حفظ شود. نادیده گرفتن این امر منجر به نابودی کسب و کارتان می شود.

نکات خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی را با دقت در جزئیات انجام دهید. شکل هندسی فضای مورد نظر و اندازه فضا، دو عنصر مهم در تهیه لوازم مناسب هستند. نظم و ترتیب اولین اصل در یک آشپزخانه است. قبل از هر اقدامی با دقت فضای مورد نظر را بررسی کرده و به صورت فرضی، جای لوازم ضروری را مشخص کنید. سپس با دید باز می توانید اقدام به خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی کنید در حالی که محل قرار گیری هر کدام را از قبل مشخص کرده اید. اگر فضای آشپزخانه دارای قناسی و شکل نامتعارف است می توانید برخی از لوازم را به صورت سفارشی تهیه کنید تا مناسب با محل طراحی شود.

توجه داشته باشید که تجهیزات آشپزخانه صنعتی با لوازم آشپزخانه های خانگی بسیار متفاوت است. خرید تجهیزات کوچک تر نمی تواند کارایی دستگاه های صنعتی را داشته باشد. دستگاه های خانگی توان استفاده روزانه و ساعات کار زیاد را ندارند و مناسب آشپزخانه های صنعتی نیستند. چرخ گوشت های بزرگ خانگی، سرخ کن های خانگی و دیگر لوازم خانگی نمی توانند کارایی مناسب چرخ گوشت های صنعتی و سرخ کن تمام استیل صنعتی را داشته باشند. با خرید لوازم نامناسب سرمایه خود را در معرض خطر قرار ندهید.

روی تجهیزات پخت و پز و یخچال های صنعتی سرمایه گذاری کنید. صرف هزینه روی این موارد به نفع کسب و کارتان است. قبل از خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی  با وسواس زیادی دستگاه را بررسی کنید و از عملکرد آن و شیوه تمیز کردن قطعات آن اطلاع حاصل کنید. لوازمی که به سادگی تمیز نمی شوند و یا عملکرد ضعیفی دارند موجب اتلاف نیروی کار در آشپزخانه می شوند.

خرید تجهزات مناسب موجب صرفه جویی در مصرف انرژی شده و هزینه های آتی را کاهش می دهد. برای کاهش انرژی مصرفی در آشپزخانه صنعتی این تجهیزات بسیار مناسب هستند و کارایی بهینه ای دارند:

ماشین های ظرفشویی صنعتی

یکی از کاربردی ترین تجهیزات رستوران ، ماشین ظرفشویی است. ماشین های ظرفشویی صنعتی دارای محفظه عایق گرما و حرارت هستند و می توانند میزان حرارت آب تنظیم شده را در وضعیت ثابت نگه دارند. هزینه زیاد خرید ماشین های ظرفشویی صنعتی اصلا نگران کننده نیست. چنانچه ماشین ظرفشویی صنعتی از نوع مجهز به سیستم تصفیه آب و صرفه جویی مصرف انرژی باشد، بیشترین تاثیر را در میزان اتلاف انرژِی خواهد داشت و بهره وری بسیار مطلوبی را با نیروی کار کمتری امکان پذیر می کند. استفاده از نیروی انسانی نمی تواند جایگزین ماشین های ظرفشویی صنعتی در کترینگ ها شود.

گاز القایی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی

یکی از راه های صرفه جویی در مصرف انرژی آشپزخانه های صنعتی استفاده از گازهای بزرگ چند شعله القایی است. این تجهیزات می توانند با محدود کردن میزان گرما، انرژی بیشتری را برای ظرف طبخ غذا متمرکز کنند. در نتیجه با کمترین میزان انرژی، پخت به طور کامل و در زمان کوتاه تری انجام خواهد شد. سیستم کار گاز القایی بدین صورت است که با برداشتن ظرف طبخ غذا، با قطع میدان مغناطیسی، حرارت زیر قابلمه به طور اتوماتیک قطع شده و جریان سوخت خاموش می شود. این امر در اتلاف سوخت مصرفی روزانه بسیار تاثیرگذار است و می تواند یک امتیاز مثبت تلقی شود. در آشپزخانه های صنعتی نباید از گازهای خانگی معمولی استفاده کنید این امر بسیار هزینه بر و غیر اقتصادی است.

کاهش مصرف انرژی درقفسه غذای داغ

تجهیزات آشپزخانه صنعتی و کترینگ ها به صورت تخصصی برای بهره وری بیشتر تولید شده اند. برای مثال تمامی کابین های نگهداری مواد غذایی ، عایق بندی شده و از اتلاف گرما جلوگیری می کنند. استفاده از گرمای موجود برای مواد غذایی بدون نیاز به انرژیِ اضافی از طریق قفسه های غذای داغ میسر است. تمامی کابین ها در آشپزخانه صنعتی باید دارای سنسورهای حرارت سنج باشند و بهترین شرایط را برای نگهداری مواد غذایی فراهم کنند. این کابین ها می توانند با تشخیص قفسه های خالی، به طور اتوماتیک لامپ های حرارتی را در محل مورد نظر خاموش کرده و انرژی مازاد را ذخیره کنند.

گریل های سازگار با محیط زیست

گریل از تجهیزات رستوران پر مصرف و همیشه روشن است که انرژی بسیاری را مصرف می کند. گریل های جدید و به اصطلاح سازگار با محیط زیست، نسل جدید گریل های صنعتی هستند که جایگزین گریل های پر مصرف قدیمی شده اند. نسل جدید گریل های پیشرفته دارای صفحه های شیار داری هستند که دارای سنسور و تایمر است. ویژگی انحصای گریل های سازگار با طبیعت در زمان بندی برای خاموشی توسط سنسور است. در واقع زمانی که گریل کار نمی کند سنسور فعال شده و دستگاه خاموش می شود. استفاده از آخرین فناوری های روز دنیا در تولید لوازم و تجهیزات آشپزخانه صنعتی منجر به استفاده بهینه و صرفه جویی در مصرف انرژی شده و کاهش هزینه های مصرفی را به دنبال خواهد داشت. جهت خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی بررسی های لازم را انجام داده و با افراد متخصص مشورت کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.پر کردن فیلدهای نشانه‌گذاری شده‌ با * ضروری می‌باشد.

برچسب‌ها
Dispute resolution between the employer and the contractor by an official judicial expert آزمون کانون کارشناسان آزمون کانون کارشناسان 1400 آزمون کانون کارشناسان بهمن 1400 ارزیابی املاک ارزیابی املاک، کارخانجات، زمین، فروشگاه، برج، ویلا ارزیابی اموال منقول ارزیابی اموال منقول و لوازم خانگی و اداری توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی سرقفلی ارزیابی لوازم خانگی و اداری ارزیابی لوازم خانگی و اداری و اموال منقول توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ملک ارزیابی ملک تجاری ارزیابی ملک تهران ارزیابی ملک توسط کارشناس ارزیابی ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری در تهران ارزیابی ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری در منطقه یک تهران ارزیابی کارخانجات امیرامیدی امیر امیدی بتن تامین دلیل توسط کارشناس رسمی دادگستری تمکن مالی تمکن مالی مهاجرت تمکن مالی مهاجرت به کانادا درخواست کارشناسی ملک راضیه ارمغانی سرقفلی صنعتی فرم درخواست ارزیابی ملک قرارداد قرارداد پیمانکاری مشاوره حقوقی مهندسی عمران نمونه گزارش ارزیابی کارشناس رسمی دادگستری پیمانکار پیمانکاری کارشناس رسمی دادگستری کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ملک کارشناسی ملک کارگاه کمیسیون ماده 5 گزارش ارزیابی اموال منقول گزارش ارزیابی لوازم خانگی و اداری
Call Now Buttonبا ما تماس بگیرید