موبایل: ۰۹۱۲۵۳۶۳۸۶۴

آدرس : تهران – تهرانپارس – خیابان جشنواره – خیابان فتاحی

کانون کارشناسان رسمی دادگستری

مشاهده‌ی ماه : دی ۱۴۰۰

خانه۱۴۰۰دی
عمر ساختمان را چگونه تشخیص بدهیم

عمر ساختمان را چگونه تشخیص بدهیم؟

عمر ساختمان را چگونه تشخیص بدهیم سوال آزمون کارشناس رسمی راه و ساختمان سال ۱۳۶۸/۱۲/۱۹ ✔عمر ساختمان را چگونه تشخیص بدهیم❔ 🏴 برای پیش بینی عمر ساختمان می‌توان به موارد بسیاری اشاره کرد اعم از: الف)نمای ساختمان ب)نوع سیستم سازه‌ای ج)استهلاک تاسیسات ساختمانی د)سیستم لوله کشی هـ)موتورخانه و)سیستم سرمایشی و گرمایشی ز)طراحی معماری ح)نوع سقف و... اشاره کرد.
مساحت سایبانی (کنسول) که سه طرف آن باز است چگونه و چه مقدار در محاسبه سطح منظور می‌شود؟

مساحت سایبانی (کنسول) که سه طرف آن باز است چگونه و چه مقدار در محاسبه سطح منظور می‌شود؟

مساحت سایبانی (کنسول) که سه طرف آن باز است چگونه و چه مقدار در محاسبه سطح منظور می‌شود؟ سوال آزمون کارشناس رسمی راه و ساختمان سال ۱۳۶۸/۱۲/۱۹ ✔مساحت سایبانی (کنسول) که سه طرف آن باز است چگونه و چه مقدار در محاسبه سطح منظور می‌شود❔ 🏴الف) پیش آمدگی آخرین سقف ساختمان به عنوان باران‌گیر، جزء زیر بنا محسوب نمی‌شود. ب)بالکن و تراس‌ها مسقف تا عمق سه متر، چنانچه سه طرف آن باز باشد 1/2 مساحت آن جزء زیربنا محسوب می‌شود، بدیهی است مازاد بر سه متر تماما زیر بنامحسوب می‌شود. ج)درصورتی که پیش آمدگی سه طرف بسته باشد 2/3 آن جزء زیربنا محسوب می‌شود.
اضافه بهای گودبرداری در زیر تراز سطح آب در چه صورتی قابل پرداخت است؟

اضافه بهای گودبرداری در زیر تراز سطح آب در چه صورتی قابل پرداخت است؟

سوال آزمون کارشناس رسمی راه و ساختمان سال ۱۳۶۸/۱۲/۱۹ ✔اضافه بهای گودبرداری در زیر تراز سطح آب در چه صورتی قابل پرداخت است❔ 🏴درصورتی که پی کنی یا گودبرداری در زیر تراز سطح آب زیرزمینی بوده که باعث کندی کار شده و تخلیه آب با استفاده از تلمبه موتوری یا دیگر وسایل مشابه صورت پذیرد. در صورتی که به تایید مهندس مشاور رسیده و پس از انجام کار صورتمجلس گردد، اضافه بهای مربوطه به آن تعلق می گیرد.
فرق بین فسخ پیمان و خاتمه دادن پیمان و تعلیق کار چیست

فرق بین فسخ پیمان و خاتمه دادن پیمان و تعلیق کار چیست؟

سوال آزمون کارشناس رسمی راه و ساختمان سال ۱۳۶۸/۱۲/۱۹ ✔فرق بین فسخ پیمان و خاتمه دادن پیمان و تعلیق کار چیست❔ 🏴ماده‌ی 46 شرایط عمومی پیمان-فسخ پیمان در مواردی که قصور متوجه پیمانکار باشد، کارفرما می‌تواند طبق ماده 47 پیمان را فسخ نموده و کلیه خسارت‌های وارده را پیمانکار تقبل نماید. ماده 48 شرایط عمومی پیمان-خاتمه پیمان هرگاه پیش از اتمام کارهای موضوع پیمان،کارفرما بدون آنکه تقصیری متوجه پیمانکار باشد بنا به مصلحت خود یا علل دیگر، تصمیم به خاتمه پیمان را با تعیین تاریخ آماده کردن کارگاه برای تحویل که نباید بیش از 15 روز باشد به پیمانکار ابلاغ می‌کند. کارفرما کارهایی را که ناتمام ماندن آنها موجب بروز خطر یا زیان مسلم است در این ابلاغ تعیین می‌کند و مهلت بیشتری به پیمانکار می‌دهد تا پیمان بتواند در آن مهلت این گونه کارها را تکمیل کند و کارگاه را آماده تحویل نماید. ماده 49 شرایط عمومی پیمان-تعلیق کارفرما می‌تواند برای یک بار و حداکثر 3 ماه اجرای کار را معلق کند در این صورت باید مراتب را تعیین و تاریخ شروع تعلیق را به پیمانکار اطلاع دهد. در صورتی که تعلیق بیش از سه ماه ضروری باشد کارفرما می‌تواند با موافقت پیمانکار مدت تعلیق را برای یک بار و حداکثر سه ماه با شرایط پیش گفته افزایش دهد. در صورت عدم موافقت پیمانکار با تعلیق بیش از سه ماه پیمان خاتمه یافته و طبق ماده 48 عمل می‌شود.
فرق بین تضمین انجام تعهدات و تضمین حسن اجرای کار چیست؟ هر یک چند درصد مبلغ پیمان می‌باشد؟

فرق بین تضمین انجام تعهدات و تضمین حسن اجرای کار چیست؟ هر یک چند درصد مبلغ پیمان می‌باشد؟

فرق بین تضمین انجام تعهدات و تضمین حسن اجرای کار چیست؟ هر یک چند درصد مبلغ پیمان می‌باشد؟ سوال آزمون کارشناس رسمی راه و ساختمان سال ۱۳۶۸/۱۲/۱۹ ✔فرق بین تضمین انجام تعهدات و تضمین حسن اجرای کار چیست؟ هر یک چند درصد مبلغ پیمان می‌باشد❔ 🏴موقع امضاء پیمان برای تعیین انجام تعهدات ناشی از آن پیمانکار باید ضمانت‌نامه‌ای معادل 5 درصد مبلغ اولیه پیمان، صادر شده از طرف بانک مورد قبول کارفرما و طبق نمونه‌ای که ضمیمه اسناد مناقصه بوده است تسلیم کارفرما نماید. ضمانت‌نامه یاد شده تا یک ماه پس از تاریخ تحویل موقت موضوع پیمان باید معتبر باشد. تا هنگامی که تحویل موقت انجام نشده است پیمانکار مکلف است برای تمدید ضمانت‌نامه یاد شده اقدام کند و اگر تا 15 روز پیش از انقضای مدت اعتبار ضمانت‌نامه پیمانکار موجبات تمدید آن را فراهم نکرده و ضمانت‌نامه تمدید نشود. کارفرما حق دارد که مبلغ ضمانت‌نامه را از بانک ضامن دریافت کند و وجه آن را به جای ضمانت‌نامه به رسم وثیقه نزد خود نگه دارد. کارفرما تضمین انجام تعهدات را پس از تصویب صورتجلسه تحویل موقت آزاد می‌کند. از مبلغ هر پرداخت به پیمانکار معادل 10 درصد به عنوان تضمین حسن انجام کار کسر و در حساب سپرده نزد کارفرما نگهداری می‌شود. نصف این مبلغ پس از تصویب صورت وضعیت قطعی و نصف دیگر آن پس از تحویل قطعی مسترد می‌گردد.
تفاوت بین بیس و بیندر آسفالتی چیست؟ حداقل درجه حرارت آسفالت گرم ؟

تفاوت بین بیس و بیندر آسفالتی چیست؟ حداقل درجه حرارت آسفالت گرم ؟

سوال آزمون کارشناس رسمی راه و ساختمان سال ۱۳۶۸/۱۲/۱۹ ✔تفاوت بین بیس و بیندر آسفالتی چیست؟ حداقل درجه حرارت آسفالت گرم در حین پخش چقدر باید باشد❔ 🏴بیس آسفالتی زیرین‌ترین لایه آسفالت است که در زیر بیندر اجرا شده است و لایه بندی آن از بیندر درشت تر می‌باشد. بیندر با دانه بندی ریزتر از بیس آسفالتی است که در زیر لایه نهایی توپکا اجرا می‌شود. درجه حرارت مناسب برای پخش و کوبیدن آسفالت به نوع آسفالت و خصوصیات فیزیکی قیر بستگی دارد. در حالت کلی‌تر درجه حرارت پخش آسفالت بستگی به جنس و ضخامت آسفالت، فصل کاری و دانه بندی آن دارد. برای آسفالت‌های گرم دمای آسفالت هنگام پخش 120 درجه سانتیگراد است.
تعریف ارزیابی علمی ملک و کارشناس ارزیاب

تعریف ارزیابی علمی ملک و کارشناس ارزیاب

تعریف ارزیابی علمی ملک و کارشناس ارزیاب ارزیابی علمی است که در آن ارزش موضوعی براساس اطلاعات و یافته‌های مختلف نسبت به موقعیت و زمان تعیین می‌شود. خصوصیات ارزیاب: ارزیاب همانند داور، فردی بی‌طرف، سلیم النفس، دقیق و نکته سنج و قاطع بوده و تابع اغراض شخصی دیگران قرار نمی‌گیرد. ارزیاب همواره خود را با قیمت‌ها و نوسانات بازار تطبیق داده و عوامل تاثیرگذار را شناسایی می‌کند و اطلاعات کافی و نمای دقیق از ملک مورد بازدید را با مستندات ارائه می‌کند به نحوی که هیچگونه شبهه و تردیدی برای تضمیم ایجاد نشود. به علت عدم حضور فیزیکی تصمیم گیرندگان در محل ملک، یا به دلیل عدم وجود تخصص کافی نزد آنان، گزارشات ارزیابی باید مبتنی بر واقعیات بوده به نحوی که تصمیم گیرندگان از طریق گزارش کارشناسی، اشراف کامل به ماهیت موضوع پیدا کنند. ارزیابی فرآیندی است که به منظور بررسی، تحلیل و تعیین ارزش ساختمان و زمین می‌باشد.
کمیسیون ماده 77 قانون شهرداری‌ها

کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری‌ها

کمیسیون ماده 77 قانون شهرداری‌ها برخی از عوارض مانند عوارض نوسازی، عوارض انواع بنزین و حمل و نقل  مسافر در داخل کشور با وسایط زمینی به استناد قانون و عوارض مشاغل، قطع درخت، صدور پروانه و غیره بر اساس مصوبه شورای شهر وضع و دریافت می‌شوند که عوارض محلی نامیده می‌شوند. رفع هرگونه اختلاف بین موءدی و شهرداری در خصوص عوارض در محدوده قانونی شهر به کمیسیون ماده 77 مرکب از نمایندگان وزارت کشور، دادگستری و شورای شهر (انجمن شهر) ارجاع می‌شود و تصمیم کمیسیون مزبور قطعی است. این عوارض و بدهی اسناد لازم الاجرا خواهد بود که توسط اداه ثبت قابل وصول است. اجرای ثبت مکلف به صدور اجراییه و وصول طلب شهرداری است. اگر موءدی قادر به پرداخت تمام بدهی یکجا نباشد به تشخیص شهرداری (و این کمیسیون) تقسیط حداکثر تا سه سال (36 ماهه) عملی است. صدور مفاصا حساب موکول به تادیه کل بدهی موءدی است. آرای کمیسیون براساس اصل 173 قانون اساسی و ماده 13 قانون دیوان عدالت اداری، در آن دیوان قابل اعتراض است.
Call Now Buttonبا ما تماس بگیرید